Lid worden van de VVW

Je wenst lid te worden van de Vlaamse Vereniging voor Weerkunde? Natuurlijk kan dat... Het lidmaatschap van de werkgroep is op jaarbasis en kost €35,00 voor het jaar 2020. Dit mag gestort worden op rekeningnummer BE15 7340 2146 8230, met vermelding "lidmaatschap V.V.W. 2020".(EU-overschrijving: IBAN code : BE15 7340 2146 8230, BIC code : KREDBEBB)
Graag hebben we dan ook nog een melding via e-mail (bijvoorbeeld via link onderaan), ingevuld formulier hieronder, post, ..., zie contact-pagina. Dan zien we sneller dat er een lid op komst is, en hebben we zeker de juiste gegevens.

Alle leden van de vereniging ontvangen maandelijks het tijdschrift HALO, boordevol informatie en achtergrond van het weergebeuren.

Daarnaast wordt gemiddeld twee keer per jaar een bijeenkomst georganisserd op goed bereikbare plaatsen in het Vlaamse landsgedeelte.

Bovendien kan je op de website van de VVW toegang krijgen tot het specifieke ledengedeelte waar je ook ons tijdschrift elektronisch kan lezen en andere weersinformatie kan raadplegen. Je kan ook eigen uitgaven van de VVW aankopen...

De opgegeven prijs is de prijs voor een "normaal VVW-lidmaatschap": binnenland en geen lid van VVS. VVW is een werkgroep van VVS (Vereniging Voor Sterrenkunde). Leden van VVS krijgen korting. Omdat er veel prijzen zijn, geven we hier een tabelletje, waar we ter volledigheid ook de prijzen bijzetten voor enkel VVS:

enkel VVWenkel VVSVVS+VVW
België35€28€58€
buitenland60€38€93€
enkel digitaal - enkel VVW23€
digitaal VVW + (hardcopy) VVS48€

Zoals hierboven te zien is, is het ook mogelijk om een "digitaal abonnement" te nemen. In dat geval krijg je Halo niet per (papieren) post, maar via mail als PDF-document. Verder ben je lid zoals andere leden.

Hoewel de prijs voor het buitenland veel lijkt, komen we omwille van de hoge portkosten nog niet uit de kosten!

Indien je in de loop van het jaar intekent op het lidmaatschap, dan krijg je de reeds verschenen HALO-nummers van het lopende jaar nagestuurd. Zowel voor onszelf (inschatting benodigde reservernummers) als voor de nieuwe leden zelf (betalen voor een vol jaar, en wel alle nummers krijgen, maar beperkte recente nummers), bieden we ook de mogelijkheid om voor een half jaar in te tekenen, maar altijd met het einde van het kalenderjaar als einddatum van het lopende abonnement.
In dat geval betaal je een half jaar extra (dus 13€ voor België), en ben je dan lid voor de tweede helft van het jaar en het volgende jaar helemaal. Deze mogelijkheid bestaat enkel voor een "zuiver VVW" abonnement, niet voor een VVS of een combi abonnement. Gelieve dit ook duidelijk aan te geven in de mededeling en/of op het formulier hieronder.

Wens je nog meer informatie? Vul dan het onderstaande formulier in en druk op de "verstuur bericht"-knop.

 E-mailadres
 Naam
 Adres
 Postcode
 Stad / Gemeente
 Telefoon nr.
 Bericht:
 

 Contacteer webmaster